آنچه در این مقاله میخوانید

    راهنمای طراحی لوگو با دو حرف

    راهنمای طراحی لوگو با دو حرف

    طراحی لوگو با دو حرف از جمله روش‌های جذاب و خلاقانه جهت ایجاد هویت بصری قوی برای یک برند، شرکت یا سازمان است که هویت مستقل و منحصر به فردی به آن می‌بخشد. این روش از طراحی لوگو را بسیاری افراد با نام مونوگرام می‌شناسند که در آن از حروف نام برند برای طراحی لوگوی آن استفاده می‌شود که می‌تواند دارای یک یا دو حرف باشد.

    اما در طراحی لوگو با دو حرف یا لوگوی دو حرفی، همانطور که از نام آن پیداست از دو حرف استفاده می‌شود که عناصر اصلی لوگو محسوب می‌شوند. برای این سبک از طراحی لوگو، روش‌ها و تکنیک‌های مختلفی وجود دارد که موجب تمایز آنها از یکدیگر شده و شکل و شمایل جذابی به طرح نهایی لوگوی شما می‌بخشد.

    انتخاب از میان انواع حالات مختلف حروف در طراحی لوگو کاملا به سلیقه شما بستگی دارد، اما آنچه که اهمیت دارد این است که لوگوی خود را با توجه به اصول طراحی و استانداردهای گرافیکی طراحی کنید تا از جذابیت بصری کافی برای جلب توجه مخاطبان هدف برخوردار باشد. در ادامه این مطلب شما را با مزایا و انواع روش‌های طراحی لوگو با دو حرف آشنا می‌کنیم و اصول طراحی لوگو با این سبک را نیز مورد بررسی قرار خواهیم داد با آرمکده همراه باشید.

    مزایای طراحی لوگو با دو حرف

    طراحی لوگو با دو حرف نیز مانند هر سبک دیگری دارای مزایای خاصی است که آن را به روشی پرطرفدار و رایج برای خلق هویت بصری مشاغل و برندهای مختلف تبدیل کرده‌ است. از مهم‌ترین مزایای طراحی لوگو با دو حرف می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

    حفظ سادگی لوگو

    سادگی به عنوان مهم‌ترین ویژگی و البته مزیت طراحی لوگو با دو حرف در نظر گرفته می‌شود؛ زیرا لوگوهایی که تنها از دو حرف خاص تشکیل می‌شوند، معمولا ساده‌تر هستند و درک و به خاطر سپردن آنها بسیار راحت‌تر است. سادگی در طراحی لوگو باعث می‌شود که مخاطبان به راحتی بتوانند آن را شناسایی کرده و لوگوی مربوطه را به عنوان نماد تجاری اختصاصی یک برند به خاطر بسپارند.

    طراحی لوگو با دو حرف

    شناخت پذیری بالا

    قابلیت شناخت پذیری بالا یکی دیگر از مزایای طراحی لوگو با دو حرف است که سبب ماندگاری لوگو در ذهن افراد شده و در نتیجه در هر موقعیت و پلتفرمی به راحتی لوگوی شما را تشخیص خواهند داد. استفاده از دو حرف در طراحی لوگو به صورت مختصر و منحصر به فرد، نام شرکت یا یک برند را نشان می‌دهد و همین موضوع نیز مخاطبان را نسبت به دانستن نام کامل مجموعه موردنظر ترغیب خواهد کرد. بدین ترتیب، لوگوی شما به دلیل تلاش جهت رمزگشایی توسط مخاطبان، بسیار راحت‌تر در ذهن آنان ثبت و ماندگار خواهد شد.

    انعطاف پذیری

    انعطاف پذیری یکی دیگر از مزایای طراحی لوگو با دو حرف است؛ زیرا در این روش برخلاف سایر روش‌ها، عناصر و نمادهای بصری متعدد مورد استفاده قرار نمی‌گیرد و به همین دلیل نیز انعطاف پذیری بالایی دارد؛ یعنی در مواقع لزوم به راحتی می‌توانید تغییرات جزئی و دلخواه خود همچون تغییر سایز را در آن ایجاد نمایید. این نوع لوگوها را همچنین می‌توان به سادگی در انواع پلتفرم‌ها و موقعیت‌ها و با انواع رنگ‌ها و فونت‌های مختلف مورد استفاده قرار دهید.

    ایجاد هویت برای برند

    ایجاد هویت نیز مزیت دیگر طراحی لوگو با دو حرف است که هویت و شخصیت برند شما را به خوبی به مخاطبان هدف معرفی می‌کند. با انتخاب درست فونت و رنگ برای لوگوی دو حرفی خود می‌توانید احساسات و ارزش‌های برندتان به روشی صحیح و تاثیرگذار به افراد انتقال دهید.

    البته به این نکته مهم نیز باید اشاره کنیم که بهره مندی از مزایای طراحی لوگو با دو حرف به انتخاب درست فونت، پالت رنگی و مهارت شما در استفاده از سایر تکنیک‌های طراحی لوگو بستگی دارد. به طور کلی هر چه طراحی لوگو حرفه‌ای‌تر و متناسب‌تر با شخصیت برند موردنظر باشد، از قدرت تاثیرگذاری بالاتری برخوردار خواهد بود.

    اصول طراحی لوگو حرفه ای با دو حرف

    انواع حالات مختلف حروف در طراحی لوگو دو حرفی

    شاید گمان کنید که طراحی لوگو با دو حرف به سادگی قرار دادن دو حرف در کنار یکدیگر است؛ در صورتی که چنین نیست و برای طراحی لوگو دو حرفی، سبک‌ها و روش‌های مختلفی وجود دارد که با استفاده از آنها می‌توانید حروف را به صورت خلاقانه‌تر در لوگو قرار داده و نشان بصری خود را به صورت خاص‌تر و حرفه‌ای‌تر طراحی نمایید. انواع حالات مختلف حروف در طراحی لوگو دو حرفی شامل موارد زیر است:

    اتصال crossbar در طراحی لوگو با دو حرف

    روش اتصال Crossbar سبکی هوشمندانه برای اتصال دو حرف به یکدیگر است. در این روش، دو حرف به صورت یکپارچه و با شیوه‌های مختلف اتصال (بالا، پایین و یا وسط) به یکدیگر متصل می‌شوند و برای طراحی لوگوهایی که دو حرف اول از نام شرکت را نشان می‌دهند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. روش اتصال Crossbar باعث ترکیب و اتصال میان دو حروف شود و این اتصال می‌تواند نمادی از یکنواختی، همبستگی و تعامل بین آنها را نمایش دهد.

    این روش طراحی، لوگوی شما را قوی‌تر و منحصر به فردتر جلوه می‌دهد و به خوبی هویت برندتان را به مخاطبان هدف نشان خواهد داد. در طراحی لوگو با استفاده از روش اتصال Crossbar باید به شکل ظاهری حروف و ارتباطی که میان آنها ایجاد می‌شود، توجه ویژه داشته باشید تا شکل نهایی لوگو از جذابیت بصری کافی برخوردار باشد. حالات مختلف استفاده از Crossbar در طراحی لوگو با دو حرف شامل موارد زیر است:

    اتصال crossbar در طراحی لوگو حرفه ای

    استفاده از خط اتصال بالا

    اتصال حروف از بخش بالایی یکی از مدل‌های رایج استفاده از تکنیک Crossbar است و همانطور که از نام آن پیداست، دو حرف موجود در لوگو از قسمت بالا به یکدیگر متصل می‌شوند.

    استفاده از خط اتصال میانی

    در این مدل از طراحی Crossbar می‌توانید حروف لوگو را با استفاده از یک خط مجزا به یکدیگر متصل کنید؛ یعنی به جای اتصال مستقیم دو حرف، یک خط کاملا جدا را با رنگ متضاد در وسط آنها قرار دهید تا از طریق آن بتوانید توجه مخاطبان را به لوگوی خود جلب نمایید. البته به این نکته نیز توجه داشته باشید که خط موردنظر را در قسمتی از دو حرف قرار دهید که خوانایی آن را تحت تاثیر قرار ندهد و وجود آن مانع از مشاهده و تشخیص آسان حروف توسط بیننده نشود.

    استفاده از خط اتصال پایین

    خط اتصال از پایین در طراحی لوگو دو حرفی نیز روشی دیگر برای متصل کردن دو حرف به یکدیگر است که دو حرف موجود در لوگو از قسمت پایینی به یکدیگر وصل می‌شوند و فاصله میان آنها از بین می‌رود. اتصال حروف از پایین در صورت اجرای هوشمندانه، جذابیت خاصی به لوگوی شما می‌بخشد و قدرت تاثیرگذاری آن بر مخاطب را افزایش خواهد داد.

    خط اتصال در سطوح مختلف

    برای طراحی لوگو با دو حرف و استفاده از تکنیک Crossbar تنها به استفاده از سه روش بالا محدود نیستید و می‌توانید حروف را به روش‌های دیگری نیز به یکدیگر متصل کنید. به عنوان مثال می‌توانید یک حرف را کمی بالاتر از حرف دیگر قرار داده و و یا آنها را با یکدیگر در وسط لوگو ادغام کنید.

    خلاقیت در طراحی لوگو بسیار مهم است و در این روش نیز با داشتن کمی خلاقیت به راحتی می‌توانید سبک جدیدی از تکنیک Crossbar را جهت اتصال دو حرف به یکدیگر، ابداع کنید.

    حذف و برش حروف در طراحی لوگو با دو حرف

    حذف و برش حروف یکی دیگر از روش‌های طراحی لوگو با دو حرف است که در صورت اجرای حرفه‌ای، جذابیت خاصی به لوگوی شما می‌بخشد. گاهی اوقات ممکن است دو حرف در کنار یکدیگر خیلی ساده به نظر برسند و یا روش‌های اتصال Crossbar نیز برای آنها مناسب نباشد. در این صورت می‌توانید برای جلوه بخشی به لوگو، قسمتی از حروف را بر اساس صلاح دید خود حذف نمایید و از یک خط مشترک برای هر دو حرف استفاده کنید و یا بخشی از لوگو را بدون در نظر گرفتن جایگزین برای آن حذف نمایید.

    البته این روش در صورتی خروجی جذابی دارد که خوانایی حروف را از بین نبرد. به عنوان مثال می‌توانید خط افقی حرف A را در لوگو حذف کنید تا از طریق آن توجه بیننده را به این عنصر جلب نمایید. با حذف بخشی از حروف و اتصال آن به حرف دیگر نیز می‌توانید این تکنیک را در لوگوی خود اجرا کنید.

    ایجاد پل در طراحی لوگو با دو حرف

    ایجاد پل میان حروف نیز روش دیگری برای طراحی لوگو با دو حرف است که به نوعی آنها را به یکدیگر متصل می‌کند اما میان آنها فاصله وجود دارد. ایجاد پل میان حروف در واقع ارتباط میان آنها را نشان می‌دهد و لوگوی شما را از حالت سادگی خارج می‌کند. اتصال پل بین دو حرف را می‌توانید از طریق خطوط منحنی شکل و یا اریب ایجاد کنید تا از طریق آن به راحتی دو حرف را به یکدیگر مرتبط کرده و ذهن مخاطب را درگیر کنید.

    استفاده از حروف مشابه در طراحی لوگو با دو حرف

    استفاده از حروف مشابه در طراحی لوگو دو حرفی به شانس شما بستگی دارد؛ یعنی اگر نام برند یا شرکت‌تان دارای حروف مشابه همچون M، W، V، N و غیره باشد، به راحتی می‌توانید از این شباهت در جهت افزایش جلوه بصری لوگوی خود استفاده کنید. یعنی می‌توانید آنها را با یکدیگر ادغام کنید و طوری در لوگو قرار دهید که حالت تقارن ایجاد شود.

    با انتخاب و اجرای خلاقانه این تکنیک‌ها می‌توانید یک لوگو دو حرفی جذاب و منحصر به فرد طراحی کرده و از آن به عنوان نشان بصری کسب و کارتان استفاده نمایید. اما به خاطر داشته باشید که انتخاب تکنیک در طراحی لوگو دو حرفی کافی نیست و برای طراحی حرفه‌ای آن باید به برخی اصول مهم گرافیکی و طراحی لوگو نیز توجه داشته باشید.

    اصول طراحی لوگو حرفه ای با دو حرف

    اصول طراحی لوگو حرفه ای با دو حرف

    حال که با مزایا و انواع حالات مختلف حروف در طراحی لوگو با دو حرف آشنا شدید، در این بخش شما را با اصول طراحی لوگو حرفه‌ ای با دو حرف نیز آشنا می‌کنیم تا با در نظر داشتن آنها بتوانید یک لوگوی دو حرفی اصولی و خاص طراحی نمایید. مهم‌ترین اصول طراحی لوگو با دو حرف شامل موارد زیر است:

    استفاده از فونت مناسب

    انتخاب فونت مناسب مهم‌ترین اصل در طراحی لوگو با دو حرف است؛ زیرا در این سبک از طراحی، حروف نام برند در واقع تنها عنصر بصری موجود در لوگو هستند و باید طوری در معرض دید مخاطبان قرار گیرند که علاوه بر جذابیت بصری همچنین خوانا نیز باشند. از این رو در طراحی لوگو با دو حرف بهتر است از فونت‌های ساده استفاده کنید و برای جلوه بخشی به لوگو آنها را با استفاده از تکنیک‌های بخش قبلی به نوعی با یکدیگر مرتبط سازید.

    استفاده از فونت‌های سریف بهترین گزینه برای طراحی لوگو با دو حرف است؛ زیرا به دلیل سادگی امکان اجرای تکنیک‌های مختلف را بدون تحت تاثیر قرار دادن خوانایی حروف در اختیارتان قرار می‌دهد. استفاده از فونت‌های فانتزی و در هم پیچیده در این سبک، توصیه نمی‌شود؛ چرا که در صورت اجرای تکنیک‌های طراحی لوگو، بخش قابل توجهی از خوانایی خود را از دست می‌دهند.

    انتخاب پالت رنگی

    پس از انتخاب فونت مناسب باید برای لوگوی دو حرفی خود رنگ مناسب و مرتبط با شخصیت و پیام برندتان انتخاب نمایید. رنگ‌ها دارای تاثیرات روانشناختی مختلفی بر افراد هستند و تاثیر بسزایی بر جذابیت بصری لوگوی شما خواهند داشت. بنابراین پیش از انتخاب رنگ برای لوگوی خود بهتر است ابتدا از تاثیرات روانشناسی هر رنگ اطلاعات کافی کسب کنید و سپس یک الی سه رنگ مناسب برای لوگوی خود انتخاب نمایید.

    بیشتر بخوانید: روانشناسی رنگ در طراحی لوگو

    استفاده از اشکال هندسی در طراحی لوگو

    استفاده از اشکال هندسی

    استفاده از طراحی لوگو با اشکال هندسی همچون دایره، مربع، مثلث، مستطیل، لوزی و یا شش ضلعی یکی دیگر از اصول طراحی لوگو با دو حرف است که به راحتی توجه مخاطبان را جلب کرده و موجب ماندگاری لوگوی شما در ذهن آنان خواهد شد. اشکال هندسی نیز مانند رنگ‌ها، عواطف و احساسات خاصی را در مخاطب به وجود می‌آورند و نمادی از برخی مفاهیم مشخص هستند.

    به عنوان مثال شکل هندسی دایره به عنوان نمادی از عشق، دوستی، امنیت، آرامش، اعتماد و کمال در نظر گرفته می‌شود در حالی که مثلث احساساتی همچون ثبات، تعادل و حرکت رو به جلو را به مخاطب انتقال می‌دهد. برای استفاده از شکل هندسی مناسب در لوگوی خود باید با مفاهیم روانشناسی هر شکل آشنایی کامل داشته باشید و با در نظر داشتن اهداف و ارزش‌های برند خود نیز در نهایت بهترین شکل را برای طراحی لوگو دو حرفی انتخاب نمایید.

    با در نظر داشتن این سه نکته ساده اما بسیار مهم و تاثیرگذار به راحتی می‌توانید یک لوگوی دو حرفی جذاب طراحی کنید و از آن به عنوان نماد تجاری کسب و کار یا برندتان استفاده نمایید. اگر در این زمینه از تخصص و مهارت کافی برخوردار نیستید نیز بهتر است از افراد متخصص در حوزه طراحی لوگو کمک بگیرید.

    گروه طراحان آرمکده دارای سال‌ها تجربه در حوزه ساخت لوگو برای مشاغل مختلف است که لوگو دو حرفی موردنظر شما را با رعایت پارامترها و اصول طراحی لوگو خلق می‌کند. جهت دریافت مشاوره و ثبت سفارش طراحی لوگو اختصاصی خود با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

    ارسال نظر
    نام
    ایمیل
    نظر

    آژانس طراحی هویت بصری

    Visual Identity Design Agency

    ما با حمایت مشتریانمان و با بهره گیری از جدیدترین متدهای طراحی آرم و لوگو توانستیم تنها در طی 17 سال، خالق بدیع ترین هویت های بصری در حوزه طراحی لوگو و آرم برای بیش از 1900 کمپانی و برند متعدد باشیم.

    سفارش طراحی لوگو