آرکتایپ عاشق در میان سایر مدلهای آرکتایپ دارای احساسیترین و حساسترین شخصیت است که سعی دارد ارتباط عاطفی عمیقی با مخاطبان خود برقرار کند. آرکتایپ عاشق تلاش میکند تا احساسات مصرف کنندگان را درگیر کند و به روشهای مختلف نیز حس خاص بودن را به آنان انتقال دهد. از این رو، برندهای فعال در حوزههای فشن، جواهر، آرایشی، بهداشتی و زیبایی، آرکتایپ عاشق را برای توصیف شخصیت و ارزشهای خود انتخاب میکنند. این الگو عمدتا وابسته به احساسات عاطفی، ارتباطات عاشقانه و توجه به زیبایی و هنر است و این مفاهیم را در تمامی جنبههای برند خود منعکس میکند.
برای انتخاب کهن الگوی برند خود با مشاوران آرمکده تماس بگیرید :
021-41185
آرکتایپ عاشق چیست؟
آرکتایپ عاشق بر ایجاد روابط دوستانه و برانگیختن احساسات مخاطبان تمرکز میکند. این شخصیت همواره به دنبال راههایی برای ایجاد احساس خاص بودن و رفع نیازهای مصرف کنندگان است. برندهای دارای آرکتایپ به دنبال تزریق حس شادی، منحصر به فرد بودن و جذابیت به مخاطبان هستند تا از طریق آن صمیمیت و سعادت را در آنها تقویت کنند. این آرکتایپ پیش از هر چیز بر عشق، صمیمیت و ارتباط متمرکز است. در نتیجه، برندهای عاشق معمولا تمرکز محدودی دارند و باید در مسیر خود باقی بمانند. برندهای دارای آرکتایپ عاشق بر این باورند که با عشق و محبت میتوان به قلب مشتریان نفوذ کرد و آنها را به راحتی با خود همراه ساخت.
آرکتایپ عاشق بیش از هر چیز میخواهد از طریق برقراری روابط نزدیک با مشتریان خود صمیمی شود و احساس خاص و تکرارنشدنی را در افراد ایجاد کند. این آرکتایپ عاشق در برقراری ارتباط و نشان دادن احساسات خود هیچ حد و مرزی ندارد.
ویژگیهای کلی آرکتایپ عاشق
برانگیختن احساسات مخاطبان و برقراری ارتباط عاطفی عمیق با آنها، اهداف اصلی آرکتایپ عاشق است که آن را به برندی رمانتیک و حمایتگر تبدیل میکنند. ویژگیهای کلی آرکتایپ عاشق شامل:
- ویژگیهای اصلی: به دنبال عشق واقعی، احساساتی، گرم، صمیمی، اغواگر، متعهد و همدل
- اهداف: برقراری ارتباط با افراد و اشتراک گذاری تجارت مثبت
- آرزو: صمیمی شدن با مخاطبان
- ترس: تنها ماندن و حس طردشدگی
- استراتژی: قرار گرفتن در مرکز توجه و جذابتر به نظر رسیدن
- شعار: زندگی بدون عشق معنایی ندارد
- رنگ سازمانی: قرمز و صورتی
آرکتایپ عاشق در کسب و کار
این آرکتایپ متشکل از مشتریانی است که به زیبایی و ظاهر خود اهمیت می دهند و مجذوب برندهایی خواهند شد که باعث میشوند در نگاه دیگران جذابتر و زیباتر به نظر برسند. این مشتریان معمولا به نظر کلی دیگران درباره خود اهمیت بسیاری میدهند و به همین دلیل همواره تلاش میکنند تا شیک و مرتب ظاهر شوند. اکثر ویژگیهای آرکتایپ عاشق معمولا در برندهای فعال در صنعت زیبایی، مد و لوازم آرایشی مشاهده میشود.
برندهای این آرکتایپ معمولا هویت خود را به چند روش مختلف بیان میکنند. آنها به انتخاب کلمات مناسب، توجه بسیاری دارند و از زبان پرشور و صفات مثبت در تبلیغات و بازاریابی خود استفاده استفاده میکنند. این رویکرد، مشتریان را جذب میکند و باعث میشود که احساسات مثبتی نسبت به برند داشته باشند و به نوعی عاشق آن شوند. رنگهایی مانند قرمز تیره، صورتی و طلایی اغلب برای ایجاد جذابیت بصری قوی استفاده میشوند. ترکیب این عناصر در تبلیغات و کمپینهای بازاریابی موجب ایجاد واکنش احساسی قوی و ارتباط عاطفی مشتری با برند میشوند.
برندهای معروف آرکتایپ عاشق
چندین برند نام آشنا و مطرح در دنیا از ویژگیهای آرکتایپ عاشق برای برندسازی و برقراری ارتباط با مخاطبان استفاده کردهاند که برخی از آنها شامل:
- برند ویکتوریا سیکرت (Victoria Secret): این برند با انتخاب رنگ سازمانی صورتی و انتقال حس خاص بودن و شیک بودن از طریق ارائه محصولات مرتبط با زیبایی، ویژگیهای اصلی آرکتایپ عاشق را داراست.
- برند گوچی (Gucci): این برند نیز تماما بر اساس آرکتایپ عاشق ساخته شده است. برند گوچی با ارائه محصولات شیک و به روز نشان میدهد که برای استایل مخاطبان خود ارزش قائل است و از این طریق ارتباط عاطفی عمیقی با آنها برقرار میکند که این ویژگی به عنوان اصلیترین ویژگی آرکتایپ عاشق شناخته میشود.
آیا برند شما به برقراری ارتباط صمیمانه و برانگیختن احساسات مخاطب اهمیت میدهد؟ آیا با ارائه محصولات منحصر به فرد سعی دارید تا به مخاطبان خود حس خاص بودن را انتقال دهید؟ آیا میخواهید حس شادی و نشاط تکرارنشدنی را به مشتریان خود انتقال دهید؟ اگر پاسخ شما به این سوالات «بله» است، برند شما دارای آرکتایپ عاشق یا The Lover است.